Coca Farcida

Ingredients

1 kg. De farina.
1/2 l. d’oli.
1/2 Kg. Cebes.
1/2 Kg. Tomàquets madurs.
125 gr. Tronc de tonyina salada.
250 gr. pèsols.
1 ou dur
20 gr. Sal.
Sosa de bicarbonat.
Oli.

Preparació

Barrejar la farina, la sal i el bicarbonat de sodi en un bol. Blanch amb oli calent. Si la massa està seca, afegiu aigua bullint. Per preparar el farcit, fregiu les cebes, els tomàquets i afegiu els pèsols i la tonyina rallada. El tronc de la tonyina es desalinitza prèviament durant tres hores canviant l’aigua. Quan tot estigui fregit, afegiu un ou dur tallat en trossos petits. Separeu una capa de massa a la safata de cocció prèviament oliada. Col·loqueu el farcit sobre ella i cobreixi amb una altra capa de massa. Cuinar fins que estigui daurat.